Tule mukaan partioon!

Kuva: Helka Walldén

Tervetuloa mukaan Käpytyttöjen vauhdikkaaseen toimintaan!

Tähän rempseään partioporukkaan pääsee helposti mukaan kaiken ikäiset! Käpytytöissä on käytössä kolmen kokouksen kokeilujakso, jonka jälkeen tulisi liittyä jäseneksi. Lippukuntamme on avoin kaikille taustasta riippumatta ja olemme uskonnollisesti sekä poliittisesti sitoutumaton lippukunta. Lippukuntamme on pääasiassa suomenkielinen ja kolomme on valitettavasti esteellinen.

Laita sähköpostia lippukunnanjohtaja Helkalle (helka.wallden(at)partio.fi) ja tule kokeilemaan uutta harrastusta!

Jäseneksi pääsee liittymään Suomen Partiolaisten (SP) jäsenrekisteri Kuksan kautta. Kuksaan kotiväki pääsee myös päivittämään osallistujan tietoja itse sekä ilmoittautuman eri tapahtumiin.

SP:n ohje huoltajalle ja uusille jäsenille: Ohje

Mikäli sinulla on ongelmia Kuksa-ilmoittautumisten kanssa, olethan yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaamme Lauraan sähköpostitse osoitteeseen kapytytot.jasenrekisteri@gmail.com.

Toimintaa kaiken ikäisille!

Partiossa toimintaa järjestetään kaiken ikäisille. Viikoittaisissa kokouksissa toteutetaan partio-ohjelmaa, jossa toiminta on jaettu iän perusteella viiteen ikäkauteen. Monipuolisia aktiviteetteja toteutetaan kullekin ikäkaudelle sopivalla tavalla omissa ryhmissä. Katso lisää ikäkausista, sekä ryhmistä ja kokousajoista:

%d bloggaajaa tykkää tästä: