Käpytyttöjen tunnukset

Huivi

Huivin on suunnitellut Miira Mänd ja se otettiin käyttöön syyskauden avajaisissa vuonna 1995. Huivin voit ostaa omalta johtajalta kokouksessa hintaan 13€. Maksun voi suorittaa käteisellä tai suoraan lippukunnan tilille (tilinumero löytyy nettisivujen yhteystiedoista).

Hupparit ja paidat

Vuonna 2014 teetettiin ensimmäinen erä Käpytyttö-huppareita. Toinen erä uudistetulla logolla teetettiin 2019. Uudella logolla teetettiin myös t-paitoja ja kangaskasseja. Vasemmalla vanhojen hupparien selkälogo, jonka käpylogo ja teksti on vanhaa perua, suunnittelija ei tiedossa. Keskellä ja oikealla hupparit uudella logolla, jonka on suunnitellut Veikko Vanjoki.

Hihamerkki

Vuonna 2014 teetetty oma hihamerkki Käppäreille. Merkin hinta 3€ . Hihamerkin voit ostaa omalta johtajalta kokouksessa.

Lippu

Uusi vuonna 2021 käyttöön otettu lippu on muodoltaan tasasivuinen neliö. Sen salon puolinen puolisko on vihreä ja toinen puoli kultainen. Lippua koristaa kolme männynkäpyä, jotka ovat tutut lippukunnan huivista. Vihreän puolen vasemmassa yläkulmassa on pieni kultainen käpy, sekä
kultaisella puolella oikeassa alakulmassa vihreä käpy. Keskellä lippua on varattu
tila suurimmalle kävylle, joka on puoliksi kummallakin puolella.

Uusi lippu vihittiin käyttöön 6.12.2021. Lisätietoa lipusta, lipun naulauksesta ja lipunvihkimisestä löytyy lippukirjasta:

Vanha lippu

Käpytyttöjen vanha lippu, jonka suunnitteli Helinä Kuusiola, oli ensimmäistä kertaa käytössä vuoden 1937 paraatissa. Lippu oli tummanvihreä ja siihen on käsin kirjailtu lippukunnan nimi sekä kuusenoksia ja -käpyjä. Lippu oli ollut aktiivisessa käytössä siitä lähtien leireillä, juhlissa sekä nykyisissä paraatia vastaavassa tapahtumassa Kohtaamisessa vuosittain aina vuoteen 2021 asti. Lipun ollessa vanha, tahdottiin sitä suojella tekemällä uusi lippu käyttöön ja siirtä vanha ansaitulle eläkkeelle. Lippun uudistamisesta löytyy lisätietoa lippukirjasta. (valokuva on vuoden 2014 suurjuhlasta.)

Anorakki

Käpytyttöjen anorakki on tummanvihreä, jossa on edessä oravan kuva, lippukunnan nimi sekä perustamispäivämäärä. Anorakin valmistaja on R-Collection.

Oravakuvan on suunnitellut Miira Mänd ja anorakkeja tilattiin ensimmäisen kerran vuonna 1994.

%d bloggaajaa tykkää tästä: