Käpytyttöjen tunnukset

Huivi

Huivin on suunnitellut Miira Mänd ja se otettiin käyttöön syyskauden avajaisissa vuonna 1995. Huivin voit ostaa omalta johtajalta kokouksessa hintaan 13€. Maksun voi suorittaa käteisellä tai suoraan lippukunnan tilille (tilinumero löytyy nettisivujen yhteystiedoista).

Hupparit ja paidat

Vuonna 2014 teetettiin ensimmäinen erä Käpytyttö-huppareita. Toinen erä uudistetulla logolla teetettiin 2019. Uudella logolla teetettiin myös t-paitoja ja kangaskasseja. Vasemmalla vanhojen hupparien selkälogo, jonka käpylogo ja teksti on vanhaa perua, suunnittelija ei tiedossa. Keskellä ja oikealla hupparit uudella logolla, jonka on suunnitellut Veikko Vanjoki.

Hihamerkki

Vuonna 2014 teetetty oma hihamerkki Käppäreille. Merkin hinta 3€ . Hihamerkin voit ostaa omalta johtajalta kokouksessa.

Lippu

Käpytyttöjen lippu, jonka suunnitteli Helinä Kuusiola, oli ensimmäistä kertaa käytössä vuoden 1937 paraatissa. Lippu on tummanvihreä ja siihen on käsin kirjailtu lippukunnan nimi sekä kuusenoksia ja -käpyjä. Lippu on mukana nykyisessä paraatia vastaavassa tapahtumassa Kohtaamisessa vuosittain (valokuva on vuoden 2004 paraatista, lipun digitointi Pauliina Riihelän käsialaa 2020).

Anorakki

Käpytyttöjen anorakki on tummanvihreä, jossa on edessä oravan kuva, lippukunnan nimi sekä perustamispäivämäärä. Anorakin valmistaja on R-Collection.

Oravakuvan on suunnitellut Miira Mänd ja anorakkeja tilattiin ensimmäisen kerran vuonna 1994.

%d bloggaajaa tykkää tästä: